ΙΔΡΩΝΕΙΣ? ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ MIRADRY!!

miradry

To μέλλον της αισθητικής κοσμητικής ιατρικής ατενίζει μία νέα πρόκληση που ονομάζεται αντιμετώπιση της εφίδρωσης. Από αντίστοιχες έρευνες προκύπτει πως το 2019 η παγκόσμια κατανάλωση αντι’ιδρωτικών και αποσμητικών ανέρχεται στο ύψος των 75.6 δισεκατομμυρίων δολλαρίων και αναμένεται να αυξάνεται κατά 3 δισεκατομμύρια ετησίως έως το 2024.

Στην Ευρώπη σήμερα 1 στους 10 ανθρώπους ενοχλούνται από την εφίδρωση στην περιοχή της μασχάλης και έχουν καθημερινή ενασχόληση με τα προβλήματα που προκαλεί.

Σύμφωνα με έρευνες, 30 εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό, είναι δυσαρεστημένοι από τα σύγχρονα αντιιδρωτικά προιόντα που διατίθενται άφθονα και χωρίς συνταγογράφηση. Επιπλέον, 21 εκατομμύρια άνθρωποι ενδιαφέρονται για μία μακροχρόνια ιατρική λύση του προβλήματος της εφίδρωσης αλλά και μη χειρουργικής.

Ως εκ τούτου, αποτελούν μια επαρκή και ικανή κατηγορία ανθρώπων που δικαιολογούν την επένδυση σε έρευνα και τεχνολογία με στόχο την εξεύρεση μιας μόνιμης και ανακούφιστικής επίλυσης της μασχαλιαίας εφίδρωσης.  Άλλα τώρα πια η λύση αυτή υπάρχει και ονομάζεται miraDry Fresh TM.

Έτσι με την εμφάνιση της πρωτοποριακής τεχνολογίας miraDry Fresh TM, η μόνη  πιστοποιημένη για τριών ειδών θεραπείες με την μορφή μίας θεραπείας από τον Αμερικανικό Τροφίμων και Φαρμάκων, επιτυγχάνεται πλέον μία μόνιμη μείωση της εφίδρωσης της μασχάλης 82% κατά μέσο όρο, 89% μείωση της κακοσμίας και 70% μείωση της τριχοφυίας, δίνοντας την δυνατότητα σε οποιονδήποτε νιώθει ενοχλημένος ή αμήχανος από την απρόβλεπτη και στρεσσογόνα κατάσταση που του δημιουργεί ο ιδρώτας της μασχάλης, να απαλλαγεί μια για πάντα!  Με βάση τις τελευταίες έρευνες στον χώρο, 12 εκατομμύρια  άνθρωποι ενδιαφέρονται για την θεραπεία miraDry TM στην Ευρώπη και περισσότεροι από 400.000 στην χώρα μας γιατί θέλουν μια μόνιμη και επώνυμη λύση!

Στην σύντομη και απολύτως προκαθορισμένη θεραπεία miraDry Fresh TM, θερμολύονται με ασφάλεια οι ιδρωτοποιοί αδένες της μασχάλης που αποτελούν μόνο το 2-4% των ιδρωτοποιών αδένων του οργανισμού, απελευθερώνοντας τους ενδιαφερόμενους από μία κατασταση κίτρινων λεκέδων ιδρώτα ή λευκών σημαδιών πάνω στα ρούχα που προκαλούνται από λίγο ή πολύ ιδρώτα που είναι περιστασιακός ή διαρκής όταν κάποια στιγμή της ημέρας το άγχος χτυπήσει «κόκκινο», απελευθερώνοντας τους έτσι από το άγχος αποφυγής κοινωνικών συναναστροφών, επαγγελματικών εκδηλώσεων, ακόμα και προσωπικών επαφών.

Η κούραση του άγχους της εφίδρωσης ή και της κακοσμίας που μπορεί να γίνεται εφιαλτικό κάθε μέρα που περνά  είναι πλέον εύκολο να εξαλειφθεί υιοθετόντας την λύση miraDry TM που απευθύνεται σε όλους εμάς που είτε υποφέρουμε από υπεριδρωσία ή και κακοσμία της μασχάλης μέχρι και σε όσους από εμάς που θέλουμε και αξίζουμε να νοιώθουμε συνέχεια μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας!

 

miraDry Fresh TM by Galαxy-One-Medical