miradry - Πείτε τέλος στον ιδρώτα!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ – miraDryTM

Το σύστημα miraDry TM χρησιμοποιεί ενέργεια που στοχεύει και θερμολύει τους αδένες του ιδρώτα και της οσμής στην μασχάλη.

Μόλις υποστούν θερμόλυση αυτοί οι αδένες δεν ξαναγίνονται οπότε σταματάει η εφίδρωση για τα καλά.

Εδώ μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει κάτω από το δέρμα σας:

  • Μόλις η μασχάλη σας μουδιάσει και είναι έτοιμη για θεραπεία, ο κλινικός ιατρός θα τοποθετήσει την χειρολαβή κατευθείαν στο δέρμα σας, ευθυγραμμίζοντας την με το περίγραμμα που έχει εφαρμοστεί στην μασχάλη σας.
  • Στην συνέχεια, ενεργοποιείται η χειρολαβή. Θα αισθανθείτε μία ελαφριά αναρρόφηση καθώς το δέρμα και οι αδένες σας έρχονται πιο κοντά στην επιφάνεια για μέγιστα αποτελέσματα.
  • Τέλος η ενέργεια miraWave TM μεταφέρεται στο δέρμα και οι αδένες του ιδρώτα και της οσμής “απενεργοποιούνται”. Εν τω μεταξύ, εφαρμόζεται διαρκής απαλυντική ψύξη στην περιοχή για την απόλυτη προστασία και ανακούφιση του δέρματος σας.

Σας ενδιαφέρει το μηχάνημα miraDry TM ;
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πλήρως για την πρωτοποριακή τεχνολογία miraDry TM.

Μηχανήμα κατά του ιδρώτα miradry

ΣΥΣΤΗΜΑ miraDryTM

H θεραπεία miraDry TM είναι η πρώτη και μοναδική θεραπεία μόνιμης μείωσης της εφίδρωσης, της δυσοσμίας και της τριχοφυΐας της μασχάλης, που έχει πιστοποιηθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Η πρωτοποριακή τεχνολογία παρέχει ενέργεια μικροκυμάτων με ακρίβεια στην διεπιφάνεια  μεταξύ χορίου και υποδορίου λίπους με στόχο να θερμάνει τόσο ώστε να καταστρέψει με ασφάλεια μόνο τους εκκρινείς και αποκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες.

Η χρήση ενέργειας μικροκυμάτων έχει καθεριωθεί εδώ και πολλά χρόνια σε διάφορούς τομείς της ιατρικής, από την ογκολογία έως την ουρολογία.

Ωστόσο η miraDry TM  είναι η πρώτη που αξιοποιεί αυτήν την ενέργεια για χρήση σε εφαρμογές στην Δερματολογία και την Πλαστική Χειρουργική.

Τα μικροκύματα βρίσκονται στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα μεταξύ των RF και των lasers και είναι ιδανικά για την θεραπεία κατά της εφίδρωσης της μασχάλης γιατί μπορούν να διεισδύσουν στην διασύνδεση όπου εδρεύουν οι ιδρωτοποιοί αδένες. Κανένα άλλο σύστημα δεν μπορεί να επιτεθεί κατά προτίμηση στην συγκεκριμένη διασύνδεση για να προσβάλλει αποκλειστικά τους ιδρωτοποιούς αδένες.

Η ενέργεια miraDry μεταδίδεται με μια χειρολαβή η οποία εφαρμόζεται στην περιοχή της μασχάλης με την βοήθεια ενός επαναλαμβανόμενου μοτίβου προσαρμοσμένο να ταιριάζει στο μέγεθος της μασχάλης υπό θεραπεία.. Κατά την εφαρμογή, υπάρχει αναρρόφηση κενού που βοηθά στην σταθεροποίηση του σημείου και διαχωρίζει τον στοχευμένο ιστό από τις υποκείμενες δομές.

Λόγω της επιλεγμένης συχνότητας μικροκυμάτων, της μοναδικής σχεδίασης της χειρολαβής και των ηλεκτρομαγνητικών ιδιοτήτων του δέρματος και του λίπους δημιουργείται εποικοδομητική παρεμβολή και αναπτύσσεται μια ζώνη εστιασμένης ενέργειας.

Η miraDry είναι η μοναδική τεχνολογία που παρέχει σταθερή πυκνότητα της ενέργειας επαρκή για να θερμολύσει τους ιδρωτοποιούς αδένες και τους αδένες της οσμής και να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε μία μόνο θεραπεία.

Οι ιδρωτοποιοί αδένες δεν αναγεννώνται, οπότε μόλις καταστραφούν τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Με την θεραπεία miraDry TM είναι πλέον εφικτό να μειωθεί η εφίδρωση της μασχάλης κατά 82% κατά μέσο όρο για πάντοτε για όλους.

Για να επιτευχθεί σημαντική και μόνιμη καταστροφή των εκκρινών και αποκρινών αδένων απαιτούνται θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 60°C. Η τεχνολογία miraDry TM παρέχει σταθερή θερμική ενέργεια 5,8 GHz για την επίτευξη αυτών των υψηλών θερμοκρασιών. Η ενέργεια μικροκυμάτων αντικατοπτρίζεται στην διασύνδεση χορίου-λίπους και συγκεντρώνεται δημιουργώντας μία εστιακή ζώνη ενέργειας η οποία είναι ανεξάρτητη από το πάχος και το χρώμα του δέρματος ή της τράχας.

miradry fresh

Η συνεχής υδροκεραμική ψύξη που διοχετεύεται προστατεύει το  χόριο, ενώ η θερμότητα συνεχίζει να εξαπλώνεται στην περιοχή τν ιδρωτοποιών αδένων. Με την τεχνολογά miraDry επιτυγχάνει να προσφέρει άμεσα αποτελέσματα σε μία μόνο θεραπεία.

Περισσότερες & αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα  ιατρικά μηχανήμα της MIRADRY θα βρείτε στο παρακάτω link:

miraDry

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQs)

To miraDry TM είναι μια επαναστατική μη-χειρουργική θεραπεία, εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων και είναι κλινικά αποδεδειγμένη πως ελαττώνει σημαντικά τον ιδρώτα, την οσμή και την τριχοφυΐα της μασχάλης.

Αν και ο οργανισμός χρειάζεται τους ιδρωτοποιούς αδένες για να ψύχεται, το σώμα διαθέτει 2-4 εκατομμύρια τέτοιους αδένες και μόνο το 2% από αυτούς βρίσκονται  στην μασχάλη. Θερμολύοντας το 2% των ιδρωτοποιών αδένων του σώματος δεν επηρεάζεται η ικανότητά του να ψύχεται.

Μετά την θεραπεία miraDry TM, θα βιώσετε τα πολλαπλά οφέλη της μόνιμης μείωσης της εφίδρωσης στην μασχάλη, αλλά θα συνεχίσετε να ιδρώνετε κανονικά στις άλλες περιοχές του σώματος σας.

To miraDry TM χρησιμοποιεί στοχευμένη θερμική ενέργεια για την επαρκή θέρμανση της περιοχής όπου βρίσκονται οι «ενοχλητικοί» ιδρωτοποιοί αδένες και τους θερμολύει με ασφάλεια.

Μπορείτε να περιμένετε άμεσα και διαρκή αποτελέσματα.  Μόλις θερμολυθούν οι ιδρωτοποιοί αδένες και οι αδένες της οσμής, αυτοί δεν αναγεννώνται.

Η θεραπεία είναι κλινικά αποδεδειγμένη πως έχει μία μείωση εφίδρωσης της τάξης του 82% κατά μέσο όρο. Όπως, όμως και με κάθε άλλη ιατρική αισθητική θεραπεία, η εμπειρία του κάθε ασθενούς  και τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Μπορείτε να δείτε άμεσα τα αποτελέσματα μόνο με μία συνεδρία. Παρόλα αυτά, όπως και με κάθε ιατρική διαδικασία, ο γιατρός σας θα καθορίσει το καλύτερο πρωτόκολλο για το επιθυμητό αποτέλεσμα για εσάς.

Η θεραπεία είναι τυπικά πλήρης σε μία ώρα.

Οι περισσότεροι ασθενείς περιγράφουν την διαδικασία σαν ανώδυνη με ελάχιστο ή καθόλου χρόνο για αποθεραπεία. Η τοπική αναισθησία χορηγείται στην περιοχή της μασχάλης πριν από την θεραπεία για την άνεση του ασθενούς.

Οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στην κανονική δραστηριότητα (όπως επιστροφή στην εργασία τους), άμεσα.

Η άσκηση συνήθως επαναλαμβάνεται εντός μερικών ημερών. Μπορεί να εμφανιστεί πρήξιμο, μούδιασμα, μώλωπες και ευαισθησία στην περιοχή της μασχάλης για κάποιες μέρες μετά την θεραπεία.

Ναι, το miraDry TM έχει χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες από 140,000 θεραπείες παγκοσμίως με ένα εξαιρετικά ασφαλές ιστορικό3. Η θεραπεία αυτή έχει πιστοποιηθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμου και Φαρμάκου (F.D.A.) για την δραματική μείωση του ιδρώτα της μασχάλης σε μία μόνο θεραπεία1.

Γενικά,  θα εμφανιστεί κάποια τοπική ενόχληση ή οίδημα που θα λυθεί πλήρως μέσα στο επόμενο διάστημα.  Κάποιοι ασθενείς μπορεί να έχουν βραχυπρόθεσμα αλλοιωμένη αίσθηση στην επιδερμίδα της μασχάλης που σταδιακά εξαφανίζεται.

Το κόστος της θεραπείας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το πρωτόκολλο που πρέπει να επιλεχθεί για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος και είναι κάτι που θα συζητηθεί κατά την διάρκεια της ενημέρωσης σας από τον γιατρό σας.

Συγκριτικά όμως με τις άλλες χώρες, στην Ελλάδα, οι τιμές είναι χαμηλότερες, όπως συμβαίνει και με τις  άλλες αισθητικές  ιατρικές θεραπείες.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ & ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

«Το miraDry είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο στο ιατρείο μου. Η συσκευή είναι διαμορφωμένη ώστε να προκαλεί προβλέψιμα μόνιμη βλάβη στους αδένες του ιδρώτα. Άλλες θεραπείες μπορεί να είναι αποτελεσματικές αλλά είναι είτε προσωρινές, είτε επεμβατικές. »

Dr E. Victor Ross, MD
Δερματολόγος
La  Jolia, CA|

« Το miraDry είναι εντελώς μοναδικό, είναι η μόνη θεραπεία που προσφέρει μία διάρκεια ζωής απαλλαγμένη από ιδρώτα και μυρωδιά. Οι ασθενείς μου είναι ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα τους και θέλουν μόνο να το είχαν κάνει νωρίτερα. Αναμφίβολα, είμαι πολύ ικανοποιημένη για την επένδυση αυτή στο ιατρείο μου. »

 

Dr Cynthia Diehl, MD
Plastic Surgeon

« Η τεχνολογία miraDry ταιριάζει απόλυτα σε ένα δραστήριο δερματολογικό ιατρείο ή μία κλινική. Μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικότερα τους ασθενείς που παραπονιόνταν για τον ενοχλητικό ιδρώτα της μασχάλης εφαρμόζοντας τους την θεραπεία miradry. Βλέπουμε πραγματικά αποτελέσματα και η θεραπεία είναι σχετικά εύκολη, οικονομικά αποδοτική και ικανοποιητική. »

Dr Chant Tingui, MD
Δερματολόγος
Ogden, Ut

«... Προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε με τα άμεσα αποτελέσματα του miraDry. Δεν υπάρχει πλέον αίσθηση αμηχανίας και ντροπής για ενοχλητικούς λεκέδες ιδρώτα ή οσμή στις μασχάλες. Αξίζετε να αισθάνεστε φρέσκοι και σίγουροι κάθε μέρα! Για πολλούς από εμάς, η υπερβολική εφίδρωση στην περιοχή της μασχάλης είναι ένας καθημερινός αγώνας και μπορεί να επηρεάσει πολλές πτυχές της ζωής μας, όπως τα ρούχα που φορούμε και τις δραστηριότητες που επιλέγουμε ή επιλέγουμε να μην κάνουμε. Υπάρχει πλέον η θεραπεία, η οποία μπορεί να βελτιώσει την καθημερινή επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική ζωή πολλών ανδρών και γυναικών.»

Βενετία Μπλιάμπτη,
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος