Μια πολλαπλή τεχνολογική προσέγγιση για την θεραπεία των λεπτών γραμμών, βαθιών ρυτίδων και ραγάδων

Οι θεραπείες σύσφιξης με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων (RF) γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς για τη θεραπεία ρυτίδων προσώπου, χαλαρότητας δέρματος και ραγάδων-  βλάβες που δημιουργούνται από ταχείες διακύμανσης βάρους, συνήθεις εκφράσεις προσώπου, την ηλικία, τον ήλιο, το κάπνισμα, την ελλιπή ενυδάτωση και διάφορους άλλους παράγοντες.

Η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων βασίζεται στην μετατροπή της ηλεκτρικής ενέργειας σε θερμότητα. Έτσι μια αύξηση της θερμοκρασίας στο χόριο πυροδοτεί έναν φυσικό μηχανισμό κολλαγόνο-γένεσης οδηγώντας σε αναδιαμόρφωση του κολλαγόνου.

Η μοναδική τεχνολογική προσέγγιση της εταιρείας Formatk, χρησιμοποιεί ένα πολλαπλό τεχνολογικό ύφος συνδυάζοντας τις τεχνολογίες ST (σύσφιξης δέρματος) και R-Sonic (υπερήχων), σε ένα πρωτοποριακό θεραπευτικό πρωτόκολλο για βέλτιστα αποτελέσματα.

Μετά την θεραπεία οι ασθενείς μπορούν να  επιστρέψουν άμεσα στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Κεφαλή Smart-ST: χρησιμοποιώντας την παλμική διπολική ραδιοσυχνότητα με διπλά ψυχωμένα ηλεκτρόδια για την θεραπεία βαθιών ρυτίδων και ραγάδων, η κεφαλή Smart-ST πετυχαίνει σύσφιξη σε μικρό χρονικό διάστημα και χαρίζει μακροπρόθεσμα συσφυκτικά αποτελέσματα.

Κεφαλή R-SONIC: χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό σχεδιασμό συνεχούς διπολικής ραδιοσυχνότητας και μασάζ υπερήχων αυξάνεται το σφρίγος της δικτυωτής μήτρας της έσω στοιβάδας του δέρματος. Η κεφαλή R-SONIC βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος και την υφή προσφέροντας μια θεραπεία για τις απαλές ρυτίδες διεγείροντας την αιμάτωση και την διαθερμική παράδοση των ενεργών συστατικών.