Αφήστε πίσω
τις ουλές ακμής

Οι φλεγμονώδεις βλάβες ακμής μπορεί να προκαλέσουν μόνιμες ουλές η σοβαρότητα των οποίων εξαρτάται από την καθυστερημένη θεραπεία των ασθενών που έχουν ακμή. Οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν τη δημιουργία των ουλών είναι γενετικοί καθώς και η ικανότητα επούλωσης του οργανισμού.

Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων έχει αναγνωριστεί και καθιερωθεί για τη θεραπεία πολλαπλών δερματικών καταστάσεων, ειδικότερα για τη σύσφιξη του δέρματος και τη χαλαρότητα. Αυτή η μη επεμβατική τεχνολογία, επιφέρει σύσφιξη των ιστών και αλλαγές στο περίγραμμα μέσω της αναδιαμόρφωσης του δερματικού κολλαγόνου χωρίς να επηρεάζει την υπερκείμενη επιδερμίδα. Με τον τρόπο αυτό, τα συστήματα που βασίζονται στις ραδιοσυχνότητες έχουν χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για μη επεμβατικές θεραπείες σύσφιξης.

Η μοναδική τεχνολογική προσέγγιση της εταιρείας Formatk, συνδυάζει 2 τεχνολογίες βασισμένες στις ραδιοσυχνότητες, την Smart-ST και την R-SONIC, οι οποίες προσφέρουν ένα προηγμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο που παρέχει βέλτιστα αποτελέσματα.

Κεφαλή Smart ST: χρησιμοποιώντας την παλμική διπολική ραδιοσυχνότητα με διπλά ψυχωμένα ηλεκτρόδια για την θεραπεία βαθιών ρυτίδων και ραγάδων, η κεφαλή Smart-ST πετυχαίνει σύσφιξη σε μικρό χρονικό διάστημα και χαρίζει μακροπρόθεσμα συσφυκτικά αποτελέσματα.

 Κεφαλή R-SONIC: χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό σχεδιασμό συνεχούς διπολικής ραδιοσυχνότητας και μασάζ υπερήχων για την αύξηση του σφρίγους της δικτυωτής μήτρας της έσω στοιβάδας του δέρματος. Η κεφαλή R-SONIC βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος και την υφή προσφέροντας μια θεραπεία για τις απαλές ρυτίδες και διεγείρει την αιμάτωση και την διαθερμική παράδοση των ενεργών συστατικών.

Μετά την θεραπεία οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στην καθημερινή τους δραστηριότητα.