Αποκτήστε πάλι όμορφη και λεία επιδερμίδα

Η ακμή είναι ένα από τα συνηθέστερα δερματολογικά προβλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, με μια εκτίμηση παραδείγματος χάρη στην Αμερική όπου 40-50 εκατομμύρια Αμερικανών υποφέρουν από αυτήν σε κάθε στιγμή. Η ακμή μπορεί να εμφανιστεί εκτός από το πρόσωπο σε περιοχές όπως στη πλάτη, στο στέρνο, στο λαιμό, στους ώμους και στους βραχίονες σε κάθε ηλικία. Χωρίς την φροντίδα με την κατάλληλη θεραπεία η ακμή μπορεί να προκαλέσει μόνιμες ουλές και χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Η τεχνολογία ΙPL της εταιρείας Formatk παρέχει μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για την θεραπεία της ακμής σε τύπους δέρματος 1 έως 5. Τα εξελιγμένα πρωτόκολλα ακμής έχουν αναπτυχθεί και είναι αποδεδειγμένα  και συντονισμένα από κορυφαίους δερματολόγους.

Η χρήση της ΙPL τεχνολογίας της εταιρείας Formatk για την θεραπεία της ακμής καταστρέφει τα πιο κοινά βακτήρια που προκαλούν την ακμή προσφέροντας εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία χωρίς την χρήση φαρμάκων, με μηδενικό πόνο και χρόνο αποκατάστασης. Η χρήση της τεχνολογίας Ultra Short Pulses επιτρέπει στους ειδικούς  να χρησιμοποιούνε μια σειρά από κλινικά πρωτόκολλα βασισμένα στο τύπο δέρματος κάθε ασθενούς και στο επίπεδο σοβαρότητας της πάθησης