Απαλλαγείτε από την ερυθρότητα σε μερικές μόνο θεραπείες

Η ροδόχρους είναι μια συνήθης κατάσταση του δέρματος που προκαλεί ερυθρότητα και εμφανή αιμοφόρα αγγεία στην περιοχή του προσώπου, λαιμού και στο θώρακα. Μπορεί επίσης να εμφανιστούν σαν μικρά πυώδη οιδήματα. Η αιτία που προκαλεί την ροδόχρου δεν είναι γνωστή, αλλά εμφανίζεται συχνότερα σε γυναίκες μέσης ηλικία με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

Η ροδόχρους μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με την χρήση της τρισδιάστατης παλμικής τεχνολογίας (IPL) με την οποία η εταιρεία Formatk προσφέρει την τεχνολογική λύση αντιμετώπισης των αγγείων και μειώνει η εξαλείφει την εμφάνιση τους στοχοποιώντας την οξύ-αιμοσφαιρίνη που προκαλεί τη κατάρρευση των τειχών των αγγείων. Αυτό επιτρέπει την ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία των αγγείων.

Η τρισδιάστατη παλμική τεχνολογία επιτρέπει τον ανεξάρτητο έλεγχο της ενέργειας, του εύρους παλμού και την εξ-επαφής θερμοκρασία της κεφαλής. Καθορίζοντας την ένταση της ψύξης αποφεύγουμε την συστολή των αγγείων και παρέχουμε μια αλληλεπίδραση μεγαλύτερης ακρίβειας με τον ιστό, αποκτώντας έτσι μια θεραπεία μεγαλύτερης ακρίβειας και αποτελεσματικότητας.