ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΔΙΟΔΙΚΟ LASER: VECTUS/ Palomar-CYNOSURE

vectus laser

Το Vectus Laser είναι το προϊόν της μακροχρόνιας εμπειρίας της Cynosure στην ανάπτυξη κορυφαίων τεχνολογιών αποτρίχωσης. Χτισμένο με την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και το διαχειρίσιμο κόστος της ιδιόκτητης τεχνολογίας διόδου, το λέιζερ Vectus παρέχει την μόνιμη μείωση της τρίχας μεγάλου όγκου για ένα ευρύ φάσμα τύπων δέρματος και μαλλιών – χωρίς να θυσιάζεται η άνεση του πελάτη.

Μια ειδικά μελετημένη, ισχυρή λύση για αποτρίχωση μεγάλου όγκου που παρέχει γρήγορη, ομοιόμορφη και μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας σε ευρύτερο φάσμα τύπων δέρματος και  ειδών τρίχας – χωρίς να διακυβεύεται η άνεση του πελάτη.

Με τα μεγαλύτερα μεγέθη tip κεφαλών( spot sizes) και το πιο ομοιόμορφο προφίλ δέσμης που είναι διαθέσιμο σήμερα στην αγορά, το λέιζερ Vectus επιτρέπει στους  ειδικούς να ολοκληρώνουν γρήγορα και με την μεγαλύτερη ασφάλεια ακόμα και τις μεγαλύτερες περιοχές ανεπιθύμητων τριχών, ‘όπως παραδείγματος χάρη η αποτρίχωση μιας ανδρικής πλάτης σε λιγότερο από 5 λεπτά.
Οι εργονομικές φιλικές χειρολαβές δίνουν την επιλογή ενός μικρού μεγέθους spot (12×12 mm) για την επεξεργασία των μικρότερων/δύσκολων περιοχών και ενός μεγαλύτερου (23×38 mm) για τις υπόλοιπες  περιοχές που συνήθως απαιτούν πολύωρη κουραστική προσήλωση και ενασχόληση από τους θεραπευτές/χειριστές.

Η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα  είναι τα κλειδιά της επιτυχίας.

Η τεχνολογία Vectus/Palomar εξασφαλίζει  αυτήν την αποτελεσματικότητα με την χρήση του SKINTEL του μετρητή μελανίνης που προσδίδει σιγουριά στην θεραπεία. Η παροχή ομοιόμορφης ακτινοβολίας  δεν επιτρέπει την δημιουργία τοπικών εγκαυμάτων  με την μορφή των «κόκκινων σημείων».  Η προηγμένη τεχνολογία Ψύξης  εξ΄επαφής βελτιώνει σημαντικά την  άνεση του ασθενή. Η πατέντα της Φώτο-Ανακύκλωσης με την χρήση ενός παραβολικού καθρέφτη στο εσωτερικό της κεφαλής μεγιστοποιεί τα κλινικά αποτελέσματα.

Περισσότερες & αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το ιατρικό μηχανήμα Vectus® Laser θα βρείτε στο παρακάτω link:

Vectus® Laser

Σας ενδιαφέρει το Διοδικό Laser Αποτρίχωσης Vectus;
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πλήρως για το καινοτόμο αυτό μηχάνημα.