Icon Laser

Το ICON  αποτελεί μία πλατφόρμα ευέλικτου σχεδιασμού  με στόχο την δυνατότητα να προσφέρει θεραπείες πολλών διαφορετικών ειδών, μέσω  της εφαρμογής ειδικά σχεδιασμένων  κεφαλών.
Η ευελιξία δεν συνίσταται μόνο στην προσφερόμενη ποικιλία των θεραπειών που προκύπτουν αλλά επίσης και στην συνδυαστική οργάνωση τους με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τις συγκεκριμένες ανάγκες του  κάθε  ασθενούς.

Το ICON είναι μία πλατφόρμα με ανεξάντλητες δυνατότητες:  με την ακριβή χρήση καθορισμένου τμήματος  ή δέσμης του  ηλεκτρομαγνητικού φάσματος , επιτυγχάνονται θεραπείες όπως

  • η αναζωογόνηση του δέρματος αφαιρώντας τις αγγειακές και μελαχρωματικές  αλλοιώσεις του προσώπου ή ντεκολτέ,  την ροδόχρου νόσο (rosacea) που χαρακτηρίζεται από επίμονο ερύθημα των κυρτών επιφανειών του προσώπου (συχνότερα τα μάγουλα και την μύτη)
  • η ανάπλαση του δέρματος  βελτιώνοντας τις ανωμαλίες στην υφή του, απαλύνοντας τις ρυτίδες και γεμίζοντας τις ουλές ακμής ή μετεγχειρητικές, όπως επίσης και τις ραγάδες
  • μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας
  • η καταπολέμηση της φλεβίτιδας

Κλασματική Φωτοθερμόλυση (fractional)

Icon 1540 Laser ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΘΕΡΜΟΛΥΣΗ (FRACTIONAL)

Η κεφαλή  laser 1540 Erbium- Glass παρέχει κλασματικό φώς στο δέρμα μέσω μιας σειράς μικρό-δεσμών  μεγάλης ακρίβειας που διεισδύουν βαθιά μέσα στο χόριο. Αυτό δημιουργεί στενές κολώνες πήξης βαθιά μέσα στο δέρμα που περιβάλλεται από υγιές μη επεξεργασμένο δέρμα.

Η κλασματική ανάπλαση με το ICON 1540 είναι πολύ λιγότερο επεμβατική σε σύγκριση με τις διαδικασίες ενός επεμβατικού laser με αποτέλεσμα το ταχύτερο χρόνο αποθεραπείας. Οι περισσότεροι ασθενείς εμφανίζουν ελάχιστο ως καθόλου χρόνο διακοπής της καθημερινότητας τους με κάποια ήπια ερυθρότητα και οίδημα για μερικές ημέρες.

Η κλασματική αποκατάσταση του δέρματος  είναι πολύ πιο ασφαλής και αποφεύγει τις παρενέργειες και τις επιπλοκές που σχετίζονται με τα μη κλασματοποιημένα(fractional) lasers.

Τα κλασματοποιημένα lasers εκπέμπουν στο δέρμα μια δέσμη φωτός η οποία αποτελείται από πολλές στήλες μικρό-δεσμών που διαχωρίζονται με κενά. Έτσι μόνο ένα τμήμα του δέρματος εκτίθεται στην ενέργεια του φωτός με τα γειτονικά τμήματα να μένουν ανέπαφα, επιτρέποντας στο προσβαλλόμενο δέρμα να επουλωθεί πολύ πιο γρήγορα με μικρότερο κίνδυνο επιπλοκών.

Τα κλασματικά lasers μπορούν να είναι αφαιρετικά – όπως ένα CO2 laser – ή μη αφαιρετικά.

Το laser ICON 1540 είναι κλασματικό μη αφαιρετικό laser.

To laser ICON -1540 παρέχει θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.  Αυτό ξεκινά την διαδικασία φυσικής επούλωσης του σώματος για την προώθηση της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.  Αυτό το νέο κολλαγόνο και η ελαστίνη συμβάλλει στην βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος, ενώ παράλληλα βοηθά στην επαναφορά του όγκου του δέρματος.

Με την αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο δέρμα το ICON 1540 μπορεί να αυξήσει τον όγκο του δέρματος, να βελτιώσει την υφή και τον τόνο του δέρματος και να μειώσει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Οι ακόλουθες συνθήκες μπορούν να αντιμετωπιστούν με το ICON 1540: ηλιακές βλάβες (ρυτίδες, πόδι της χήνας και γήρανση του δέρματος), ουλές ακμής, χειρουργικές ή τραυματικές ουλές, μέλασμα, υφή του δέρματος και σφρίγος, ραγάδες και άλλες ανωμαλίες στο δέρμα.

Το ICON 1540 είναι πιο ισχυρό από άλλα lasers του είδους του, παρέχοντας μεγαλύτερη ενέργεια ανά μικρό-δέσμη ( μέχρι 100 mJ) και μεγαλύτερο βάθος διείσδυσης (μέχρι 1mm) από άλλα ανταγωνιστικά συστήματα. Αυτό μπορεί να προάγει μια πιο σημαντική αντίδραση στο δέρμα με πιο αποτελεσματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Οι θεραπείες 1540 είναι πιο αποτελεσματικές αν εκτελούνται σε μια σειρά από συνεδρίες. Κάθε συνεδρία αντιμετωπίζει περίπου το 20-25% του δέρματος. Οι κλινικές μελέτες δείχνουν ότι μια αποτελεσματική θεραπευτική αγωγή περιλαμβάνει 3 έως 5 θεραπείες, σε απόσταση 2-4 εβδομάδων. Ορισμένες βλάβες, όπως οι έντονες ουλές ακμής μπορεί να απαιτούν περισσότερες θεραπείες για βέλτιστα αποτελέσματα.

Αν και πολλοί ασθενείς θα δουν μια θετική αλλαγή μέσα σε λίγες ημέρες λόγω του πρηξίματος ως αντίδραση, τα βέλτιστα αποτελέσματα συνήθως συμβαίνουν μετά από 2-3 μήνες. Αυτό το διάστημα επιτρέπει πλήρη θεραπεία και αντικατάσταση νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ενώ υπάρχει κάποια μικρή δυσφορία, αυτό ελαχιστοποιείται από τον μηχανισμό ψύξης της χειρολαβής.

Το δέρμα καθαρίζεται πρώτα για να το προετοιμάσουμε για θεραπεία. Κατά την διάρκεια της επεξεργασίας , η κεφαλή του laser εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα. Η χειρολαβή χρησιμοποιεί ισχυρή ενσωματωμένη τεχνολογία ψύξης για να προστατεύει το εξωτερικό περίβλημα και να ελαχιστοποιεί οποιαδήποτε δυσφορία.

Το δέρμα καθαρίζεται πρώτα για να το προετοιμάσουμε για θεραπεία. Κατά την διάρκεια της επεξεργασίας , η κεφαλή του laser εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα. Η χειρολαβή χρησιμοποιεί ισχυρή ενσωματωμένη τεχνολογία ψύξης για να προστατεύει το εξωτερικό περίβλημα και να ελαχιστοποιεί οποιαδήποτε δυσφορία.

Κατά τις πρώτες 24 ώρες μετά την θεραπεία, το δέρμα μπορεί να νιώθει ελαφρώς ηλιοκαμένο, ευαίσθητο και κάπως πρησμένο. Επειδή οι θεραπείες είναι μη-επεμβατικές και η επιφάνεια του δέρματος είναι ανέπαφη, το δέρμα δεν ανοίγει. Τις επόμενες μέρες, η επιδερμίδα μπορεί να δείχνει ελαφρώς ηλιοκαμένη που μπορεί εύκολα να καλυφθεί με μακιγιάζ. Μπορεί επίσης να υπάρχει κάποια απολέπιση η οποία μπορεί να βελτιωθεί χρησιμοποιώντας μια ενυδατική κρέμα.

Οι ασθενείς θα πρέπει να αποφεύγουν την άμεση έκθεση στον ήλιο κατά την διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης όπως και κατά την διάρκεια των πρώτων 3 μηνών μετά την θεραπεία. Συνιστάται επίσης η χρήση αντηλιακού.

Το ICON 1540 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ουλές και ραγάδες οπουδήποτε στο πρόσωπο ή στο σώμα. Ωστόσο όταν χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και της υφής του δέρματος, τα καλύτερα αποτελέσματα εμφανίζονται όταν χρησιμοποιούνται στο πρόσωπο.

To ΙCON 1540 είναι μια εξαιρετική επιλογή θεραπείας για ουλές ακμής. Θερμαίνοντας τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος , επάγεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου στο χόριο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γεμίσει το δέρμα  και να αποκαταστήσει τις συμπιεσμένες ουλές. Το ICON 1540 λειτουργεί για ρηχότερες ουλές ακμής, όπως οι κυλινδρικές ουλές. Λειτουργεί με την θέρμανση των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος προκειμένου να προωθηθεί η ανάπτυξη νέου κολλαγόνου στο χόριο. Με βαθύτερες ουλές  ακμής, μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή η επεμβατική αποφλοίωση laser με κλασματική απόσπαση( ICON 2940-ER YAG)

Τον Φεβρουάριο του 2010 το ICON 1540 έλαβε την πρώτη πιστοποίηση από τον αμερικανικό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων (FDA) για την θεραπεία ραγάδων. Οι ραγάδες είναι εξαιρετικά συνηθισμένες και συναντώνται στο 90% των εγκύων γυναικών και στο 70% των εφήβων γυναικών. Το ICON 1540 αντιμετωπίζει τις ραγάδες προκαλώντας συγκέντρωση του κολλαγόνου και σύσφιξη του δέρματος. Συνήθως συνιστώνται 5-6 θεραπείες για την βελτίωση τους.

Καλέστε μας  σήμερα για μια δωρεάν ενημέρωση σας.

ICON 2940 Erbium - Yag ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΘΕΡΜΟΛΥΣΗ

Κλασματική Επεμβατική Φωτοθερμόλυση

Η κεφαλή ICON 2940  ErbiumYag  αποτελεί ένα ελεγχόμενα επεμβατικό laser διότι παρέχει κλασματικές βλάβες στο δέρμα μέσω ενός φακού που αποτελείται αντί μικρό-δεσμών από αύλακες (groove-optic).

Οι αύλακες αυτοί δημιουργούν ένα μοτίβο που δημιουργεί την δυνατότητα μεγαλύτερης επεμβατικής κάλυψης της επιφάνειας προς θεραπεία σε λιγότερα περάσματα με μεγαλύτερη ευκολία, ακρίβεια, έλεγχο και αποτελεσματικότητα.

Ο αυλακωτός αυτός φακός (groove optic), όπως είναι οριζόντιος σε σχήμα αγγλικού «V», χαράσσει το δέρμα και μειώνει την μνήμη στους μικρότερους μυς των ρυτίδων με αποτέλεσμα μια πιο επιτυχημένη θεραπεία.

Σας ενδιαφέρει η πλατφόρμα ευέλικτου σχεδιασμού Icon;
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πλήρως για τις θεραπείες που χρησιμοποιείται το Icon Laser.

Θεραπεία Φλεβίτιδας- Laser Nd-Yag 1064+

Η κεφαλή ICON Nd-YAG 1064+ αποτελεί την ιδανική λύση για το πρόβλημα της φλεβίτιδας και ως προς το μόνιμο αποτέλεσμα αλλά και ως προς την διαδικασία της θεραπείας:

Για τον μεν ασθενή, η θεραπεία καθίσταται ανώδυνη, απλή και σύντομη όπου σε λίγες συνεδρίες  έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σύμφωνα με  τον σχεδιασμό και τις οδηγίες  του γιατρού του.

Για δε τον γιατρό, η τεχνολογία laser συγκεντρωμένη σε μια κεφαλή- ένα μικροσκοπικό εργοστάσιο, αποτελούμενη από προσεγμένα υλικά και τεχνογνωσία με σκοπό την επίτευξη της θεραπείας με ακρίβεια, ασφάλεια, άνεση και στυλ.
Μία κεφαλή που είναι ένα έργο τέχνης στην χρήση αλλά και στα αποτελέσματα της.  Μέγεθος βολής (spot size): 1, 3, 5, 6 & 10 mm

ICON Nd-YAG 1064+ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΛΕΒΙΤΙΔΑΣ

Περισσότερες & αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το laser για πρόσωπο και σώμα Icon™ θα βρείτε στο παρακάτω link:

Icon™